23 Nisan Ortaokulu

Telefon : 0 538 504 28 29
WEB https://milas23nisanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HACIAPTİ MAHALLESİ 23 NİSAN BULVARI NO21 PK48200 MUĞLA/MİLAS
VİZYON : Çalışanları, hizmet alanları ve çevresiyle bütünleşmiş bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, devletimizin dünü ve bu gününü bilen, vatanını ve milletini seven, insana-insan haklarına ve çevresine saygılı, bilgiye önem veren, yurttaşlık ve insanlık bilinci gelişmiş, milli değerlerine bağlı, çağdaş, demokratik, öz güveni tam, ahlaklı, laik gençler yetiştirmek ve onları içinde yaşadığı zaman ve topluma uyumlu, üst öğretime hazır şekilde donanımlarını sağlamayı hedefleyen okuluz.
BAŞARILAR : Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Liselerine giden öğrencilerimiz vardır. Spor alanında başarılarımız vardır.

Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Taşımalı öğrenciler için servis hizmeti vardır. Özel servis hizmeti yoktur.
Ulaşım : Okulumuz İzmir/Bodrum yolu üzerinde bulunmaktadır. Herhangi bir ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Milas ilçe merkezinde Hacıapti mahallesindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezi 60 km. Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Kaleli yakar top, Futbol ve tombik